Agresorul de la Câmpulung, primele vorbe după cruntul omor

3

Reamintim că în această dimineaţă o altercaţie între doi ciobani la stâna din Suslăneşti, s-a finalizat cu un deces. Cei doi s-au bătut, pe fondul consumului de alcool, iar unul i-a croit cu un toiag cologului o lovitură mortală în ţeastă după care s-a culcat lângă el.

Martorii au declaraţii cutremurătoare:

«L-am văzut pe unul dintre ciobani prin Suslăneşti, cerea un telefon să anunţe la poliţie că a făcut ceva rău. Bălmăja el ceva… nu l-am luat în seamă, am crezut că e vreun nebun… nu m-am gândit nicio clipă că a făcut crimă… », spune un sătean.

Proprietarul stânei unde lucrau ciobanii nu ştie ce s-a întâmplat : «Se pare că s-au certat. Nu ştiu cum, ce au făcut, nu ştiu nimic. Acum să vadă cei de la poliţie ce au făcut ei aici şi cum l-a omorât», spune proprietarul stânei.

La fața locului s-au deplasat criminalişti de la Poliţia Câmpulung dar şi procurori şi echipa operativă de la IPJ Argeș. Aceștia au demarat cercetările în vederea stabilirii modului în care s-a produs îngrozitoarea crimă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului. Pe numele agresorului va fi emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.