Agresorul de la Câmpulung, primele vorbe după cruntul omor

DISTRIBUIȚI

Reamintim că în această dimineaţă o altercaţie între doi ciobani la stâna din Suslăneşti, s-a finalizat cu un deces. Cei doi s-au bătut, pe fondul consumului de alcool, iar unul i-a croit cu un toiag cologului o lovitură mortală în ţeastă după care s-a culcat lângă el.

Martorii au declaraţii cutremurătoare:

«L-am văzut pe unul dintre ciobani prin Suslăneşti, cerea un telefon să anunţe la poliţie că a făcut ceva rău. Bălmăja el ceva… nu l-am luat în seamă, am crezut că e vreun nebun… nu m-am gândit nicio clipă că a făcut crimă… », spune un sătean.

Proprietarul stânei unde lucrau ciobanii nu ştie ce s-a întâmplat : «Se pare că s-au certat. Nu ştiu cum, ce au făcut, nu ştiu nimic. Acum să vadă cei de la poliţie ce au făcut ei aici şi cum l-a omorât», spune proprietarul stânei.

La fața locului s-au deplasat criminalişti de la Poliţia Câmpulung dar şi procurori şi echipa operativă de la IPJ Argeș. Aceștia au demarat cercetările în vederea stabilirii modului în care s-a produs îngrozitoarea crimă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului. Pe numele agresorului va fi emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here