prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alegeri la PSD Argeș! Află cine candidează!

Social democrații argeșeni își vor alege noua conducere vineri, 17 martie, în cadrul Conferinței Județene a PSD Argeș, care va avea loc la Ramada Events din Pitești. După ce organizațiile din toate localitățile din județ au organizat alegeri pentru a-și desemna președinții și membrii din conducere la nivel local, acum, a venit rândul organizației județene să aleagă echipa care va coordona structurile din teritoriu pentru un nou succes la runda de alegeri din 2024.

CITEȘTE ȘI: ANGAJAȚII CARE SE POATE PENSIONA DUPĂ DOAR 25 DE ANI DE COTIZAȚIE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT!

Din informațiile pe care le avem, actuala echipă de conducere va candida pentru un nou mandat, respectiv: președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă – președinte, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea – președinte executiv și deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar general. Se vor mai alege, de asemenea, vicepreședinții, trezorierul și membrii care vor completa Biroul Politic Județean ai PSD Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.