prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Atenție la produsele din pește! Clienții sunt avertizați!

Clienții care achiziționează pește trebuie să acorde o atenție sporită aspectului produsului pentru a stabili gradul de prospețime. Semnele neconformității produselor sunt suprafața lipicioasă, deshidratată, cu pete de mucegai, gust și miros modificate. „Nu cumpărați pește sau produse din pește, dacă aveți suspiciuni privind gradul de prospețime.”, avertizează specialiștii.

CITEȘTE ȘI: CALENDAR BAC 2023! CÂND ÎNCEPE ȘI CE NOUTĂȚI AU FOST ADUSE ANUL ACESTA!

„Nu achiziționați produse pescărești congelate care au un strat gros de gheață ori a căror glazură de gheață este discontinuă, netransparentă și cu un aspect murdar.Produsele trebuie să aibă etichetă, iar bonul fiscal va fi păstrat pentru a fi folosit în cazul unei reclamații.Pentru produsele pescărești care sunt preparate – fileuri, rondele, trunchiuri de pește etc., atenția trebuie îndreptată către culoarea, fermitatea și mirosul acestora.

Produsele pescărești preparate care prezintă un miros și un aspect modificat nu trebuie expuse și comercializate. Icrele de pește neprelucrate trebuie să aibă un aspect uniform și o culoare specific speciei de pește de la care provin. Produsele pescărești afumate trebuie să prezinte un aspect uniform, un gust și miros de afumat.”, precizează InfoCons.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.