ALERTĂ de GRAD ZERO – Liviu Dragnea: Luni decidem dacă îl suspendăm pe Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că suspendarea președintelui Klaus Iohannis este o opțiune foarte seriosă și luni se va lua decizia finală, dacă se merge la suspendare sau nu.

”Am văzut că dumnealui vorbește despre dictatura majorității. El, care unul singur, este deranajat de majoritate, este exact mentalitatea unui dictator, un om care nu acceptă să nu aibă sub control absolut toate instituțiile. El dorește să aibă Guvernul, Parlamentul, Curtea Constituțională, serviciile secrete, absolut tot.

Am discutat cu domnul Tăriceanu și i-am spus că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă. Dacă noi stăm doar și constatăm că încalcă Constituția o dată, de două ori, că sunt trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători CCR, mâine pot fi trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători ICCJ, totul este posibil.

Dacă doar stăm și ne plângem, asta înseamnă că nu ne exercităm un atribuțiile constituționale. Am discutat cu domnul Tăriceanu și am convenit că luni vom lua o decizie dacă da sau nu (dacă inițiază suspendarea n.r). ”, a declarat Liviu Dragnea.