Alertă! Noi cazuri de COVID-19  în școlile din Pitești!

0

Alte cazuri de COVID-19 apar în școlile din Pitești. Dacă la începutul lunii octombrie ne puteam lăuda cu faptul că nu există cazuri de coronavirus în școlile și grădinițele din Piteșți, nu același lucru putem spune în momentul de față. Asta după ce în urmă cu două săptămâni,  mai mulți elevi, cât și cadre didactice și personal auxiliar au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Aceste situații sunt întâlnite la Liceul Economic și Liceul Sportiv, la școala Negru Vodă din Pitești cât și la grădinița Floare de Colț.

Distribuie prietenilor

Săptămâna aceasta, Școala nr. 14 ”Alexandru Davila” a fost în centru atenției, după ce, un elev de clasa a I-a fost depistat pozitiv. Imediat s-a luat decizia ca, atât cei 30 de elevi și și cadrele didactice, să intre în izolare pentru 14 zile, cursurile desfășurându-se exclusiv online. Sălile de casă au fost dezinfectate astfel încât ceilalți elevi să poată participa fizic la cursuri în siguranță.

Deasemeena, reamintim, că în urmă cu numai patru zile și la Școlile Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Marin Preda şi Adrian Păunescu au fost descoperite câte o persoană pozitivă în rândul elevilor sau a personalului didactic.