prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Și-a luat fiica și a dispărut de acasă! Sunați urgent la 112 dacă le vedeți!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări pentru identificarea unei tinere de 20 de ani, REBECA FELICIA NEGOIȚĂ, care, în după-amiaza zilei de 2 iunie a.c., a plecat voluntar de la domiciliul de pe raza municipiului Pitești, împreună cu fiica de un an și 4 luni.

CITEȘTE ȘI: AMENZI DRASTICE PENTRU ȘOFERII CARE FAC ACEST LUCRU! CODUL RUTIER SCHIMBAT DIN TEMELII!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 09.00.41 a5f67793Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că tânăra a mai avut plecări voluntare. Datele referitoare la plecarea voluntară au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: 1:52 m înălțime, aproximativ 51 de kg, ochi căprui, păr brunet.

Vestimentația la momentul plecării: tricou albastru, blugi de culoare albastru, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.