prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Urșii au ajuns la Mioveni! Alte două localități – terorizate noaptea trecută de animalele sălbatice!

Localitățile din jurul Piteștiului sunt terorizate în ultima perioadă de urși, aproape zilnic existând alerte Ro-Alert prin care locuitorii sunt avertizați să nu iasă din casă din cauza animalelor sălbatice. Seara trecută, imediat după miezul nopții, cetățenii din comuna Budeasa au fost treziți de sirenele echipajelor de intervenție, după ce un urs și-a făcut simțită prezența în satul Valea Mărului.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A MURIT STRIVIT DE UN ZID! MOARTE CUMPLITĂ ÎN ARGEȘ!

De asemenea, la scurt timp după, un alt animal sălbatic a atacat mai multe gospodării din comuna Băbana, unde a omorât mai multe găini.

 

Cea de-a treia alertă a fost dată la primele ore ale dimineții, după ce un urs a fost văzut în apropierea ICN Mioveni. În toate cele trei cazurile, au intervenit polițiștii, jandarmii, pompierii și echipaje SMURD pentru alungarea animalelor sălbatice.

De precizat este faptul că prezența urșilor este din ce în ce mai prezentă, iar din câte se pare, animalele mai au doar foarte puțin până când vor ajunge și în Pitești, mai ales că săptămâna trecută un urs a fost văzut la doar câțiva kilometri de municipiul de reședință, în zona blocurilor de la Mărăcineni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs