Alexandru Cumpănaşu vine la Câmpulung să facă protest de amploare!

502

Alexandru Cumpănaşu vine la Câmpulung să facă protest de amploare! Pe data de 1 martie la ora 14.00 a fost anunţat un protest de amploare la Câmpulung, în faţa Poliţiei dar şi în tot oraşul. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare, ca o primă victorie în bătălia cu interlopii şi poliţiştii de la Câmpulung.

Alături de Alexandru Cumpănaşu la Câmpulung vor fi prezente şi familiile Alexandrei şi Luizei, dar şi familia Soroiu care în opinia lui Alexandru Cumpănaşu sunt nişte luptători.

Alexandru Cumpănaşu a mai scris că acest caz de la Câmpulung a ajuns şi în atenţia Parchetului General, iar un Memoriu cu toate detaliile va fi înaintat şi Ministrului de Interne pentru a se lua măsurile administrative de rigoare. Reamintim faptul că Daria a fost recrutată la vârsta de 13 ani ca şi consumator de droguri, aceasta fiind constrângerea ce a condus la restul faptelor abominabile. În tot acest timp răpitorii şi interlopii care au traficat-o aflându-se în libertate în ciuda repetatelor plângeri şi dovezi prezentate de către părinţi Poliţiei, a mai scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here