prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu: „Dacă tu nu te vei apropia de fiecare om care are nevoie de ajutor, atunci ești degeaba primar!”

Astăzi, la Casa de Cultură din Ștefănești, în prezența europarlamentarului Gheorghe Falcă, a președintei PNL Argeș, Alina Gorghiu, a conducerii PNL Argeș, colegul nostru, Iulian Călin și-a lansat candidatura la Primăria Ștefănești.

Ministra Justiției, Alina Gorghiu a spus că Iulian Călin și-a asumat o candidatură într-un oraș simbolic al liberalismului românesc. „Să nu uite că trebuie să fie cu sufletul pentru comunitate. Indiferent cât de mulți bani ai, indiferent cât de multe proiecte europene faci, indiferent câte gaze aduci oamenilor la poartă, dacă nu stai de vorbă cu ei, dacă nu le spui cu ce poți să îi ajuți, dacă nu le spui cu ce poți să ajuți, dacă nu îi mângâi pe umăr atunci când un copil al unei mame este dependent de droguri, dacă nu te duci la fata aceea care a fost abuzată sau a fost victima violenței domestice și nu îi spui o vorbă bună, dacă tu ca primar nu vei fi alături de echipa de fotbal, de tinerii din fiecare școală care încearcă să își găsească drumul în viață, dacă tu nu te vei apropia de fiecare om care are nevoie de ajutor, atunci ești degeaba primar”, i-a transmis președinta PNL Argeș lui Iulian Călin.

Europarlamentarul, Gheorghe Falcă, născut în Țara Moților, a vorbit despre tradiții, despre istorie, despre dezvoltare si despre un viitor liberal al județului Argeș. Aradul din vremea când Gheorghe Falca a fost primar si apoi din vremea când a condus Consiliul Județean este exemplu de bune practici care trebuie aplicat în Argeș.

Președintele PNL Pitești, Mihai Coteț a vorbit despre necesitatea dezvoltării orașului Ștefănești în cadrul proiectului Pitești Tech City.
„Fără o zonă metropolitană sau o aglomerare urbană puternică, o regiune nu poate performa la înălțime. Orașe cu administrații competitive precum Arad sau Oradea au pus la punct astfel de zone metropolitane încă de acum 20 de ani! Piteștiul nu se mai poate dezvolta în mod izolat, pe cont propriu și nu trebuie să se dezvolte fără să fie un adevărat motor pentru întreaga zonă.
Conectarea zonei metropolitane va deschide piața muncii și va aduce forță de muncă nouă prin conectivitate sporită, iar acest lucru va duce automat la creșterea nivelului de trai a intregii zone” a spus Mihai Coteț.

Candidatul liberal la primăria Ștefănești, Iulian Călin, le-a mulțumit tuturor celor prezenți la evenimentul de lansare și a mărturisit că va câștiga Primăria Ștefănești și PNL va avea cel puțin șase consilieri: ”Știu că mă așteaptă o muncă grea de azi înainte. Mă bazez pe o echipă puternică, pe proiecte și pe idei. Alături de dumneavoastră mă simt optimist și plin de încredere. Astăzi îmi asum o competiție politică din care trebuie să iasă un singur învingător: orașul Ștefănești. Sunt cetățean al acestui oraș de când mă știu. Aici mi-am făcut studiile, aici trăiește familia mea. În consecință, acesta este locul pe care-mi doresc să-l văd dezvoltându-se, bucurându-se de prosperitate”, a spus Iulian Călin.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs