prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu: Democrația, statul de drept și progresul sunt valori pe care se sprijină și Parteneriatul Strategic dintre România și Japonia!

Yuriko Koike, Guvernatoarea prefecturii Tokyo, gestionează o zonă cu 37 de milioane de oameni. Este prima femeie din istoria Japoniei care ocupă acest rol. A fost o onoare să o întâlnesc ieri.
Am discutat despre egalitatea dintre femei și bărbați în politică, cum e în România, cum e în Japonia: “nu e ușor să spargi gheața într-o lume a bărbaților” a spus doamna Koike. Așa e. Însă proiectele pentru promovarea femeilor în politică sunt un “must.”
Criza umanitară declanșată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a fost, de asemenea, pe agenda discuțiilor. Am felicitat-o pe doamna Koike pentru Conferința de la Tokyo pentru sprijinirea Ucrainei care a avut loc chiar luni.
Democrația, statul de drept și progresul sunt valori pe care se sprijină și Parteneriatul Strategic dintre România și Japonia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs