prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu: „Infrastructura va schimba fața județului!”

Investițiile în infrastructura rutieră vor schimba în bine județul Argeș, a declarat Alina Gorghiu, ministru al Justiției și președinte al PNL Argeș, cu ocazia vizitei oficiale pe șantierul tronsonului 5 al autostrăzii Pitești – Sibiu. Înalt demnitarul a spus că se discută permanent cu antreprenorii și se caută toate soluțiile posibile, astfel încât termenele contractuale să fie respectate.

„Este o vizită care înseamnă mai multe popasuri în județul Argeș pentru că infrastructura va schimba fața județului, fața regiunii, nivelul de trai al argeșenilor și suntem foarte interesați ca de fiecare dată să dăm un impuls partenerilor noștri, astfel încât antreprenorii să respecte teremenele din contract, locuitorii să nu fie afectați de aceste lucrări, motiv pentru care îi mulțumesc încă odată domnului director Pistol, domnului director CNAIR, instituția care se ocupă ca viața noastră să fie mai bună grație infrastructurii care este la un alt nivel în Argeș” a declarat Alina Gorghiu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs