prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Analize gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin în două comune din Argeș! Află unde și când!

Radu Perianu, prefectul județului Argeș a anunțat că joi, 27 aprilie continuă campania de testarea gratuită, Babeș-Papanicolau și HPV, prin Proiectul SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATENTAT CU BOMBĂ, ÎN PARCAREA UNUI CENTRU COMERCIAL! PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE!

“Continuăm campania de testarea gratuită, Babeș-Papanicolau și HPV, în județul Argeș.
Joi, 27 Aprilie, Unitatea Mobilă de Screening va fi prezentă în două localități, la Stâlpeni, în incinta Căminului Cultural Rădești, de la ora 9.30 până la 14.30, iar de la ora 15.00, la Primăria Mihăești. Condiții de testare se aplică femeilor cu vârste de la 30 de ani la 64 de ani, pentru testarea HPV și tinerelor de la 24 de ani până la 29 de ani, pentru testarea Babeș-Papanicolau”, a precizat prefectul Radu Perianu.

WhatsApp Image 2023 04 25 at 12.50.52

Instituția Prefectului județului Argeș este partener în Proiectul SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Toate informațiile se pot obține la numărul de telefon 0765.755.466.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs