Anamaria Prodan, filată de procurori. Află ce probleme are vedeta!

90

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit la GSP LIVE că Parchetul a înștiințat-o că îi sunt ascultate telefoanele. Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că este anchetată în cazul meciurilor Gloriei Buzău, echipă ai cărei jucători și antrenori au fost suspendați în 2016 de Comisia de Disciplină pentru trucare de meciuri.

„Am primit o hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Când știu că sunt corectă mă enervez… Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Și că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor prin telefon. Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri!

Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, și ambiental mă ascultă. Se lăudau toți prin Federației. Am prieteni care îmi spun «Nu te suportă cutare și cutare». Domnul Pașcu nu mă suportă!”,  a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here