prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anchetă de amploare după „scurgerea” subiectelor la Bac!

ISJ a declanșat o anchetă după ce subiectele la Limba Română au ajuns în mediul online, la scurt timp după începerea examenului. Din primele informații, se pare că un elev ar fi fotografiat cu o cameră de corp și l-a făcut publice, fiind publicate în presa centrală. Totul s-a întâmplat la un centru de examinare din județul Gorj, iar inspectorii merg pentru a declanșa cercetările și pentru a-l găsi pe elevul care a făcut publice subiectele.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

„Inspectorii sunt deja pe drum aproape de centrul de examinare, urmând să verifice cine și cum a făcut pozele pentru că spre deosebire de data trecută când a fost în PDF, documentul, adică să spunem în original, acum sunt poze făcute cu telefonul și se urmează procedura: după identificarea persoanei, cel mai probabil presupunem că e vorba despre un elev, în momentul acesta se vor lua măsurile de rigoare, urmând până la eliminarea respectivului candidat din ceea ce înseamnă susținerea probelor examenului de bacalaureat” a declarat Ionuț Catrina, purtător de cuvânt al ISJ Gorj:

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs