Andrei Gerea a schimbat din nou partidul!

Deputatul argeșean Andrei Gerea a mai schimbat un partid! Fostul ministru al Economiei și al Energiei a trecut la PPU-SL, partid înființat de Dan Voiculescu. Aceasta a plecat în urmă cu câteva luni din ALDE, după o serie de dispute dure cu fostul lider al liberal-democraților, Călin Popescu Tăriceanu, și s-a înscris în Restart România. Anterior, Gerea a fost în PNL.

„Am stat și am cumpănit ceva timp înainte să iau această decizie. De când fac politică, am rămas fidel principiilor liberale. Acum însă, în plan politic, dreapta este slăbită și, deși avem un guvern liberal, multe din măsurile liberale care ar fi fost eficiente nu au fost luate în considerare, mai ales în aceste momente dificile din punct de vedere social și economic prin care românii trec.

Distribuie prietenilor

De fiecare dată când am fost în poziții de decident am sprijinit economia românească, IMM-urile românești. Poate că, tocmai de aceea, accentul pe care umaniștii îl pun pe sprijinirea clasei de mijloc a fost un argument hotărâtor pentru mine.

România este una din țările cu cel mai ridicat nivel de polarizare din Uniunea Europeană, cu discrepanțe sociale uriașe, iar asta se vede cel mai bine în această coronacriză. O clasă de mijloc puternică înseamnă stabilitate, iar alături de noii mei colegi din PPU (social-liberal), unii dintre ei cu care am făcut deja echipă, am încredere că putem contribui efectiv la construirea și consolidarea acestei clase de mijloc.

Nu am vrut să plec într-un partid mare, am preferat acest proiect de centru și sunt convins că voi reuși să construiesc o echipă frumoasă și competitivă la Ilfov, iar la nivel național vom veni cu proiecte și propuneri concrete pentru mediul economic, pentru sănătate și educație, pentru dezvoltarea țării” a anunțat Gerea