Andrei și Adrian Tase lansează vineri al doilea album

Melodii ritmate sau slow, romantice sau ironice se regăsesc și pe cel de-al doilea album lansat de Andrei Tase, fiul cunoscutului medic cardiolog, Adrian Tase. Lansarea oficială a albumului HeartBeat 2, semnat de Andrei şi Adrian  Tase va avea loc vineri, 23 octombrie, orele 19.00 la Filarmonica Pitești și online. Cei doi, fiu și tată, primul, masterand la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, al doilea, renumit medic cardiolog, nu sunt la primul eveniment de acest gen, aceștia lansând în urmă cu un an primul lor album.

Și cel de-al doilea album reprezintă rodul muncii asidue timp de un an și cuprinde  piese, marea majoritate fiind compoziții proprii. Printre numele cele mai sonore puteți asculta: Asistenta, Rugă, Corona Song, Azi, The Dentinst, Nu sunt ce par a fi, Party Time, Nicoleta sau Romania, Victoria!

 Cine este Andrei Tase!

Andrei Tase, la cei 24 de ani, este absolvent al Academiei Naționale de Muzică “George Dima” din Cluj-Napoca, secția Interpretare Muzicală, specialitatea chitară clasică. În prezent este masterand, completându-şi studiile muzicale. Andrei Tase a apărut pe secene din ţară, dar şi de peste hotare, ajungând chiar şi în Statele Unite şi Singapore, unde a cântat la diferite evenimente. De asemenea, acesta interpretează şi cover-uri celebre, din toate genurile muzicale.

Distribuie prietenilor

S-a remarcat acum câțiva ani când a compus și interpretat imnul centenarului, intitulat „La mulți ani, România!”

Împreună cu tatăl său, au susținut concerte la Cluj, București, Sinaia, Rust (Austria), Sunny Beach (Bulgaria), Creta (Grecia). Andrei a mai impresionat publicul la Orlando – Florida ACC Convocation, Dubai, Liverpool, Singapore, “Arcub”. Dăruit cu perfecțiune ritmică, interplay, memorie muzicală, creativitate, Andrei Tase a avut șansa de a lucra cu profesori excepționali din țară și străinătate, lucru care îi promite o carieră sigură în muzică.

Lansarea poate fi urmărită și live, direct pe YouTube, tastând “A&AT” sau Andrei Tase, artist muzial

Pentru a rămâne în siguranță și a păstra măsurile de pandemie, lansarea poate fi urmărită și live, direct pe YouTube, tastând “A&AT” sau Andrei Tase, artist muzial. Piesele vor fi încărcate pe canalul de Youtube ce poartă numele tânărului artist – Andrei Tase şi pot fi ascultate de oricine doreşte.