prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Angajate DGASPC Argeș amenințate cu moartea! Alți doi copii – terorizați de un puștan instintuționalizat!

Două angajate și alți doi copii din centrul de îngrijrie al copiilor abandobați din cartierul Găvana au fost amenințați și terorizați de un copil de 17 ani. Din primele informații, se pare că că minorul era un copil problemă, intrând în conflicte destul de des cu angajații complexulului, dar și cu alte persoane instituționalizate, până ce la un moment dat a amenințat o angajată că îi va viola copila, iar pe alta că îi va tăia cauciurile la mașină, având, în același timp, cuțitul în mână.

După comiterea faptulor, puștanul a fost preluat de polițiști și dus la audierri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 ore, iar ulterior a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

De precizat este faptul că tânărul a ieșit în spațiul public și a adus o serie de acuzații către conducerea complexulului, acuzații care s-au dovedit false.

„În ziua de 16 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în mai multe dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violarea vieții private, precum și amenințare, iar în urma administrării probatoriului, l-au reținut pe minorul în cauză. Din cercetări s-a stabilit că minorul ar fi agresat alți doi minori, instituționalizați în același centru. De asemenea, cel în cauză ar fi amenințat cu acte de violență și distrugeri, două angajate ale centrului. După administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile, printre obligațiile stabilite fiind și cele de a nu se apropia la mai puțin de 100 metri, respectiv de a nu lua legătura, direct sau indirect, cu persoanele vătămate sau cu matorii” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs