prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Antrenorul Mihăiţă Ianovschi îi munceşte ca pe „hoţii de cai“

Aflat în pregătiri la Sinaia, noul lot al echipei CS Mioveni se pregăteşte în cea mai grea perioadă pentru fotbalişti: cantonamentul montan. Antrenorul Mihăiţă Ianovschi a iniţiat o pregătire „spartană“, fără menajamente, la care cei 26 de jucători aflaţi în pregătiri răspund fără să crâcnească. „Cu cât le este acum mai greu, cu atât le va fi mai uşor în campionat. Jucătorii sunt conştienţi de faptul că această perioadă, cea a cantonamentului, este cea mai dificilă din anul competiţional, dar fără ea nu se poate; fără muncă, nu vin nici rezultatele“, spunea tânărul antrenor de la CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi.
Fără meciuri de pregătire
Lotul celor de la CS Mioveni este cazat în Sinaia la hotelul „Naţional”„Avem condiţii excelente de pregătire, masă şi cazare. Toţi jucătorii răspund foarte bine la efort şi sunt decişi ca în campionatul care va începe la 18 august să recupereze cele 13 puncte de penalizare cu care se va pleca din start. Nu s-a perfectat nici un meci de pregătire până acum, deoarece suntem în perioada de acumulări fizice. Dacă era cazul unor meciuri de verificare, puteam juca cu Dinamo II, Chindia Târgovişte sau alte echipe care sunt acum în cantonament prin zonă”, spunea Claudiu Cojocaru, directorul de marketing al clubului CS Mioveni.
„Sunt acasă, în sufragerie!”
Originar din Sinaia, Claudiu Cojocaru din conducerea clubului argeşean, este împreună cu echipa „acasă” la el. „Da, este adevărat, sunt acasă la mine, mai precis în sufragerie!”, glumea el. Fostul jucător al echipei din Mioveni face parte din staff-ul tehnic, stă la hotel cu întreaga delegaţie şi face este prins în programul zilnic având ca principală sarcină respectarea acestuia de toţi jucătorii.
Primul venit în cantonament: Ionuţ Stancu
Aşa cum s-a spus înaintea plecării în cantonamentul de la Sinaia, mai mulţi jucători vor veni la CS Mioveni chiar în timpul pregătirilor. Primul sosit la Sinaia este Ionuţ Stancu, fost jucător la Rapid care în campionatul trecut a evoluat la ALRO Slatina, echipă desfiinţată săptămâna trecută. Stancu joacă pe postul de fundaş ori mijlocaş de bandă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.