Anunț de ultimă oră al meteorologilor! Află cum va fi vremea săptămâna aceasta

DISTRIBUIȚI
meteo, vremea, anunt_meteorogolie

Valorile termice înregistrate vor fi mai ridicate decât cele din ziua precedentă, însă acestea se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie, în toată țara. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Moldovei, în Dobrogea și în Bărăgan, precum și la munte. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în regiunile sud-vestice și pe arii restrânse în restul țării. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

Luni, valorile termice se află într-o ușoară creștere, comparativ cu ziua precedentă, și se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în regiunile sud-vestice. În Piteşti maxima va fi de 21 grade, iar cerul va fi înnorat.

Marți, valorile termice diurne vor continua să crească în regiunile intracarpatice și vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă în restul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, dar numai izolat se vor semnala averse.

Miercuri, valorile termice se mențin în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, în sud și est.