Anunţ de ultimă oră! Simona Halep spune când se retrage din tenis

111
halep, WTA, beijing

Simona Halep a făcut dezvăluiri despre viitorul ei în tenis, dar şi ce planuri are în privinţa vieţii personale. Românca a vorbit despre retragerea din tenis, dar şi despre idolii ei din acest sport.

„Sunt inspirată de jucătoarele care evoluează până la vârste înaintate în tenis, dar pe mine nu mă văd jucând peste 32-33 de ani, maximum. Vom vedea. Îmi place să vorbesc cu oricine, nu am persoane speciale. Sunt jucătoare pe care le pot considera ca prietene, Petra Kvitova, Carla Suarez Navarro, Aga Radwanska, româncele și altele”, a spus Halep în presa americană, citată de evz.ro.

Halep a fost deranjată de una dintre întrebările americanilor, dar a parat repede. Visează să câştige un turneu de Mare Şlem. „Oricare, nu contează”, a spus a doua jucătoare a lumii care s-a referit şi la faptul că este cea mai scundă jucătoare din top 10 WTA. „Sunt cea mai scundă din Top 10, cred. Dar am niște avantaje. Sunt rapidă, joc ok, chiar dacă sunt scundă. Nu e atât de importantă înălțimea. (…) sunt ok cu mine însămi, (…) pot fi în Top încă mulți ani”, a reacționat românca.