prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunțul momentului despre secțiunea Curtea de Argeș – Tigveni – Vâlcea al A1! Se întâmplă în curând!

Licitația pentru modernizarea lotului 6 Curtea de Argeș – Tigveni – Râmnicu Vâlcea al Auostrăzii Pitești – Sibiu va fi lansată în această vară, a anunțat recent Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. După o întâlnire cu conducerea CJ Argeș, demnitarul a declarat că săptmâna aceasta CNAIR va recepționa studiul geo pe care l-a realizat Proiect Construct Regiunea Transilvania, iar licitația pentru execuție să fie lansată la vară.

„Modernizare DN 73 C Tigveni-Râmnicu Vîlcea, lot 2, aproape sigur în această săptămână vom recepționa studiul geo ceea ce e important. Clar, în această vară, urmează să fie ținută licitația pentru proiectare și execuție, mergem pe FIDIC galben. La vară se termină documentația și se scoate la licitație” a anunțat Sorin Grindeanu.

Modernizarea Drumului Naţional 73 C Curtea de Argeş – Râmnicu Vâlcea presupune, pe lângă refacerea structurii rutiere şi consolidări punctuale, lărgirea platformei drumului la 10 metri, din care 7 metri vor fi cele două benzi de circulaţie, iar restul de 3 metri benzi de încadrare şi acostament consolidat (legătura nu va fi la profil de drum rapid cu patru benzi şi separatoare de sens, CNAIR preferând soluţia modernizării unui drum deja existent). Lotul de 13 km presupune un mix între modernizarea actualului drum național pe anumite sectoare și realizarea de variante noi de traseu, care să amelioreze considerabil fluența și siguranța circulației.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs