prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunțul momentului pentru cei care vor să-și cumpere locuință! Se dau bani!

Anunțul momentului pentru cei care vor să-și cumpere locuință! Se dau bani!

Vești bune pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Începând de ieri, s-a dat startul programului Noua Casă, astfel că doritorii, pot să își depună dosar la 16 instituţii bancare partenere în acest program, cu un avans de doar 5%. Până în prezent, din 2009 de când a fost lansat programul, peste 330 mii de români şi-au luat o locuinţă prin acest program.

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI GĂSIȚI MORȚI ÎNTR-O ÎNCĂPERE! TRAGEDIE DE NEDESCRIS!

„Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii anunţă potenţialii beneficiari că Programul NOUA CASĂ 2024 a devenit operaţional după ce plafonul de garantare aprobat de către Ministerul de Finanţe în valoare de 1 miliard de lei a fost alocat celor 16 finanţatori înscrişi în program. Programul NOUA CASĂ rămâne un produs de creditare avantajos, atât prin avansul minim solicitat, cât şi prin comisioanele de administrare reduse anul acesta cu 50% (de la 0,30% pe an la 0,15% pe an, calculat la soldul garanţiei). O altă modificare adusă programului, în ediţia 2024, este reducerea cu 30% a onorariilor notariale pentru autentificarea contractelor de vânzare-cumpărare şi a oricăror altor acte care se încheie, cu anumite excepţii prevăzute în mod expres în legislaţia incidentă.”, anunţă Fondul de Garantare.

Concret, românii care doresc să-şi achiziţioneze o locuinţă, pot apela la una din următoarele bănci: BRD-GSG, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Libra Intrnet Bank, OTP Bank, EXIM Banca Românească, Unicredit Bank, Garanti Bank, First Bank, Vista Bank, Intesa Sanpaolo Bank şi Techventures Bank. Informaţii complete privind condiţiile de eligibilitate, documentele solicitate şi modul de accesare a programului Noua Casă sunt publicate pe site-ul www.fngcimm.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs