prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Apare un nou centru comercial în Pitești! Investitorul a început lucrările la noul sens giratoriu!

Lucrările de reabilitare a zonei din zona viitorului centru comercial din zona Rolast și construirea noului sens giratoriu care va asigura legătura rutieră cu Galeria „Leroy Merlin” și magazinul Bricolaj au debutat în această dimineață. Încă de la prima oră, au fost aduse utilajele pe viitorul șantier și a fost delimitată zona unde se vor executa lucrările.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. SUTE DE MUNCITORI ȘI 300 DE UTILAJE PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! INCREDIBIL CÂT DE REPEDE AVANSEAZĂ LUCRĂRILE!

De asemenea, pe perioada execuiei lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat pe banda 2 a fiecărui sens de mers. De precizat este faptul că, în urma unui protocol semnat între constructor și administrația piteșteană, toate lucrările vor fi făcute pe banii investitorului viitorului centru comercial, iar ulterior vor fi predate municipalității.

„Square 7 Properties și S7 Pitești Property s-au angajat să amenajeze pe terenul public, proprietate a municipiului, atât accesul rutier cu sens giratoriu, indicatoare, marcaje rutiere, cât și spații carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi aferente accesului, dar și întregii zone din fața centrului comercial! Pe cheltuiala investitorului, se vor devia și rețelele de utilități afectate de lucrări, cu respectarea prevederilor legale. Totodată, Piteștiul va beneficia de modernizarea vechiului loc de joacă, în suprafață de 230 de mp, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între blocurile S2 și S5” anunța edilul Gentea cu puțin timp înainte de începerea lucrărilor la noul mall.

Reamintim faptul că, noul centru comercial va fi construit, pe un teren de 61.000 mp, aria comercială fiind de 22.500 mp și va cuprinde cinci clădiri cu regim de înălțime P+1, construcții anexe, accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice. De asemenea, până în momentul de față, mai multe magazine și-au anunțat intenția de a se deschide în centrul comercial. Este vorba despre Leroy Merlin, Burger King, Kaufland, dar și mai multe magazine de haine printre care Takko și Pepco.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs