Apel către cetățenii oraşului Mioveni!

DISTRIBUIȚI

Având în vedere recentele evenimente cauzate de fenomene meteo extreme, în zona de vest și de nord a țării,  conducerea Primăriei  Mioveni atrage atenția populației, încă o data, asupra responsabilitățiilor fiecărui cetăţean.

Dezastrele, cu tot caracterul lor extrem, fac parte, şi ele, din viaţa noastră. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple ceva grav pentru a lua măsuri de prevenire şi de micşorare a efectelor unor posibile dezastre. Focul, inundaţiile, cutremurele, furtunile, catastrofele provocate de neglijenţe umane, mai mari sau mai mici, pot apărea în orice moment şi pot provoca daune ireparabile sau pierderi de vieți. Identificarea şi prevenirea cauzelor care pot reprezenta un pericol, precum şi stabilirea din timp a ceea ce avem de făcut în caz de necesitate pot limita eventualele pierderi sau daune.

Pe această cale, se face un apel la administratorii Asociațiilor de Proprietari să verifice cu atenție mansardele de bloc și acoperișurile, starea de degradare sau eventualele defecțiuni tehnice care au apărut în timp la acestea.

Cetățenii sunt rugați, de asemenea, să anunțe din timp autoritățile – Primăria, I.S.U., Poliția Locală atunci când observă o eventuală situație care pe viitor poate produce accidente – cărămizi care stau să se desprindă de pe o fațadă sau o tablă desfăcută pe acoperișul unui imobil, copaci bătrâni, înalți sau afectați de furtuni și care se pot rupe sau prăbuși peste case, fire de electricitate , mașini parcate periculos, panouri publicitare sau stâlpi de iluminat care prezintă unele elemente destabilizate, etc.
La nivelul Primăriei Mioveni, o echipă din subordinea Arhitectului Şef al orașului va începe, de astăzi, o verificare a tuturor panourilor publicitare stradale și a tuturor elementelor de arhitectură urbană care se află amplasate pe domeniul public.