„Apel pentru Topoloveni – oraș european”

122

         „Suntem topolovăneni, cetățeni crescuți și educați pe băncile școlilor din urbea noastră, preocupați de soarta orașului în care trăim, unii dintre noi cu o îndelungată activitate civică la nivelul orașului.

Implicarea noastră în alegerile locale ce ne așteaptă e un semnal de alarmă civică pentru fiecare topolovănean care se pregătește de vot. Potențialul Topoloveniului e unic. Dispunem de școli și instituții competente, avem un patrimoniu geografic fără egal, iar cetățenii demonstrează spirit de inițiativă și dorință de modernizare.

Cu toate acestea, trăim într-un mediu urban înapoiat și neîngrijit, cu o administrație greoaie, ineficientă și coruptă, cu investiții strategice ce întârzie să apară. Contractele încheiate de primărie au bugete umflate, cu termene, clauze și suplimentări ascunse opiniei publice. Lipsa de interes și viziune se reflectă în faptul că administrația domnului Boțârcă Gheorghiță s-a dovedit incapabilă să absoarbă fonduri europene în timp util. Din acest motiv auzim mereu povești despre șantiere anunțate dar niciodată demarate sau  începute și abandonate. Acestea au fost gândite doar pe baza resurselor proprii, pe terenuri ,,donate de edilul orașului”, ajungând latifundiar fără a cumpăra mai nimic, doar moștenind, lăudându-se cu ,,vița nobilă,, din care se trage și cu averea impresionabilă. Ca  bugetar încasează 2 pensii lunare (pensia de revoluționar și pensia specială) și  indemnizația de primar.

„Legea alegerilor locale promovează perpetuarea mandatelor primarilor în funcție, prin organizarea de alegeri într-un singur tur. Din acest motiv, vrem ca orașul nostru să iasă din actuala stare de inerție, corupție, delăsare și promisiuni neacoperite.

Este necesar să concentrăm toate voturile spre un singur candidat pentru un Topoloveni european și modern. Orice vot pierdut e un vot pentru menținerea stării de fapt din prezent.

      Speranțele noastre se îndreaptă spre Gabriel VASILESCU, candidatul PNL, cu studii superioare în științe economice și administrație publică, doctorant în inginerie, cu o impresionanta implicare în viața socială și civică a orașului.

Avem nevoie să conectăm orașul Topoloveni la dezvoltarea județului și a țării, să promovăm proiecte cu finanțare europeană, să aducem un suflu nou, de competență și entuziasm, de onestitate și viziune, să angrenăm organizațiile profesionale ale orașului în luarea deciziilor ce ne privesc pe toți, să antrenăm potențialul uman uriaș de care dispunem, să eliberăm energiile și creativitatea.

    Îndemnăm cetățenii orașului Topoloveni să participe la acest elan de schimbare, mândrie și ambiție locală și să se alăture efortului depus de Gabriel VASILESCU și echipa lui pentru câștigarea alegerilor locale în Topoloveni.”

                                                                         Societatea civilă din Topoloveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here