Argeș! Doi bărbați morți pe loc, alți doi în stare gravă! Mașină zdrobită de stâlp!

U accident deosebit de grav a fost anunțat cu puțin timp în urmă, soldat, din nefericire, cu doi morți și doi grav răniți. 

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Pompierii intervin în cazul unui accident rutier în care un autoturism ar fi intrat într-un șanț din comuna Căldăraru. Din primele informații, două persoane sunt asistate la fața locului, iar alte două sunt în stare gravă.

pompieri Caldararu 225x300 1

A fost vorba de un autoturism care a lovit un stâlp și a fost găsit, de către forțele de intervenție, răsturnat în afara părții carosabile.

Toate cele patru persoane sunt de sex masculin, două se afla acum în grija echipajelor medicale, iar pentru celelalte două, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

La acest incident au fost alocate două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje ale SAJ cu două ambulanțe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.