prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Acum! Explozie la fabrică de ulei! Trei persoane arse!

Trei persoane au fost rănite după ce o instalație de producție a uleiușlui de lavandă a explodat în localitatea Hârsești. Din primele informații, se pare că în urma unei defecțiuni, respectiva instalație a cedat, iar în urma deflagrației trei angajați ar fi suferit mai multe arsuri.

La fața locului se deplasează pompierii cu trei echipaje cu autospecială de stingere, dar și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru acordarea primelor îngrijri medicale.

„În urma unei posibile explozii la o instalație de producție a uleiului de lavandă, trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, intervin în localitatea Hârsești, în cazul a trei persoane care au suferit arsuri” potrivit ISU Argeș.

Ștore în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs