prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Bătrână violată și sechestrată de un consătean! Detalii înfiorătoare!

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 80 de ani, din comuna Moșoaia, ar fi fost constrânsă de un consătean să întrețină raporturi sexuale, iar ulterior săvârșirii faptei, cel în cauză nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, s-a stabilit că în cursul zilei de 17 septembrie a.c., un bărbat de 62 de ani, din Moșoaia, ar fi agresat fizic și constrâns o femeie de aproximativ 80 de ani să întrețină raporturi sexuale, după care nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, conform art. 218 și 205 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie, bărbatul de 62 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 20 septembrie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.

Recomandări din partea polițiștilor argeșeni, adresate în special categoriilor de persoane cu risc crescut de victimizare din punct de vedere al vârstei (cum ar fi persoane vârstnice și copii):

  • să nu meargă în locuința unor persoane pe care nu le cunosc, indiferent de motiv;
  • să nu permită accesul în locuință unor persoane pe care nu le cunosc, fără a verifica temeinic justificarea;
  • să anunțe imediat atunci când sunt victime ale unor infracțiuni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs