prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Femeie amenințată cu pistolul! Mama acesteia, bătută!

Argeș: Femeie amenințată cu pistolul! Mama acesteia, bătută!

Reținut pentru amenințare, lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 44 de ani, din Topoloveni, ar avea un conflict cu concubina sa.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! PRIMAR DIN ARGEȘ – DEMIS! PREFECTUL PERIANU A SEMNAT ORDINUL!

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă și, din primele verificări, au stabilit că bărbatul ar fi avut o stare conflictuală cu concubina sa, de 40 de ani, pe care ar fi amenințat-o cu un pistol de tip airsoft, ulterior pătrunzând, fără drept, în interiorul unei locuințe vecine, unde ar fi lovit o femeie de 58 de ani și pe mama concubinei sale, o femeie de 73 de ani.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului și au propus emiterea unor ordine de protecție provizorii, în ceea ce le privește pe concubină și pe mama acesteia. Femeia de 40 de ani, s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu, polițiștii emițând un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, în privința femeii de 73 de ani.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs