prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Femeie rănită în accident! SMURD – intervenție de urgență!

O femeie a avut nevoie de îngrijri medicale după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut seara trecută în localitatea Bradu. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a intrat în mașina din fața sa. În urma impactului, o femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A GONIT SPRE MOARTE! TÂNĂR DE 22 ANI – MORT PE LOC ÎN ACCIDENT!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme pe raza localității Bradu. La fața locului, s-au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și s-a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, care prezenta atac de panică, nefiind nevoie de transport ulterior la spital” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs