prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO: Argeș! Incendiu major! Pericol de propagare!

Un apel la 112 anunța că, în localitatea Uda, din județul Argeș, a izbucnit un incendiu la o locuință și o anexă. Imediat pompierii au plecat la fața locului cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

„Pompierii de la Detașamentul Pitești și Pichetul Vedea sunt solicitați să intervină în localitatea Uda, în cazul unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă.
La locul solicitării se deplasează două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau generalizat la cele două construcții cu o suprafață totală de aproximativ 140 mp.
S-a acționat imediat pentru localizarea incendiului, oprind propagarea acestuia la vecinătăți.

Pe timpul misiunii nu au fost identificate persoane rănite, însă echipajul SMURD a monitorizat la fața locului o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 de ani, care prezenta atac de panică.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.”, relatează reprezentanții ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs