prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Judecătoarea „copy-paste” a cerut pensionarea!

Mihaela Badea, judecător al Tribunalului Argeș, a cerut încetarea activității prin pensionare, potrivit ordinii de zi a ședinței din data de 15 noiembrie a Consiliului Superior al Magistraturii. Cererea magistratului care a fost recent judecată judiciar de către CSM va fi analizată, iar în cazul în care i se va da acordul, următorul pas va fi semnarea decretului de eliberare din funcție de către președintele Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Vă reamintim faptul că la începutul acestei luni, judecătoarea Mihaela Badea a fost sancționată cu avertisment pentru „redactarea a 77 hotărâri pronunțate în materie contenciosului administrativ și fiscal, prin preluarea copy-paste a argumentelor părților, fără a analiza în niciun fel susținerile acestora și fără a arăta propriile motive care au determinat adoptarea soluției”.

„În baza art.273 alin 1, lit. a privind statutul judecătorilor şi procurorilor aplică doamnei Badea Mihaela, judecător în cadrul Tribunalului Argeş, sancţiunea disciplinară constând în avertisment pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 271 lit. s şi teza I din acelaşi act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”, se arată în comunicatul nr. 21/J/2023 al CSM.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs