prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Mâncarea bătrânilor ținută în frigidere ruginite și pline cu mucegai!

Mâncare ținută în frigidere ruginite și pline de mucegai, fără asistență medicală, dar și alte nereguli au fost descoperite în urma controalelor de sâmbătă în centrele de îngrijrire ale bătrânilor și copiilor din județul Argeș. Potrivit ultimei raportări, echipa mixtă constituită la nivelul Prefecturii Argeș a descoprit probleme grave în centrele de îngrijire, probleme care s-au finalizat cu amenzi de 5.000 lei pe loc, urmând ca altele să fie aplicate după întocmirea proceselor verbale de către inspectorii ANPC și DSVSA.

„Frigidere ruginite și cu mucegai, instalație sanitară defectă, centru fără cabinet medical, sunt câteva dintre constatările făcute de către membrii echipelor de control în timpul verificărilor de sâmbătă! Mai multe locații au fost sancționate de ISU pentru că cei care ar fi trebuit să verifice stingătoarele nu făceau acest lucru. La un centru, lângă butelii erau depozitate materiale combustibile. Directorul unui centru a scos din uz, chiar în fața echipei de control, mai multe frigidere care erau ruginite, pline de mucegai. În altă locație, bucătăria nu era dezinfectată corespunzător și inspectorii au găsit-o plină de muște! Din 13 locații, poliția a constatat că 11 nu aveau analize de risc la securitatea fizică. Au fost date amenzi în valoare de 5000 de lei!”  a transmis prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs