prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. S-a răsturnat cu mașina! O femeie rănită!

O femeie a fost rănită în urma  unui accident rutier petrecut noaptea trecută în comuna Băiculești. Din primele informații, se pare că aceasta ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat cu autoturismul în șanț. În urma evenimentului, femeia a suferit mai multe leziuni ușoare și a fost preluată de un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Colegii noștri de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit în comuna Băiculești, strada Valea lui Enache, la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. Echipajul medical a monitorizat o persoană de sex feminin, care prezenta zgârieturi la nivelul membrilor inferioare, nefiind necesar transportul ulterior la spital. La fața locului, au fost asigurate măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs