prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Scandalagiu criță de beat, a furat o mașină și a distrus-o!

În noaptea de 05 sprte 06 septembrie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mult peste limita de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 20 ANI – TRANSPORTATĂ DE ELICOPTERUL SMURD DIN MUNȚI LA SPITAL! MISIUNE ÎN PREMIERĂ PENTRU SALVANONTIȘTI!

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliței Române a rezultat și că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere. De asemenea, din verificări a mai rezultat și că autoturismul pe care cel în cauză l-a condus fusese sustras, de pe raza comunei Mălureni.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, 337 și 230 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În ziua de 06 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 07 septembrie, să fei dispuse măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.