Argeș: Se întâmplă de azi la Permise și Înmatriculări! Anunțul prefectului Perianu! VIDEO!

Argeș: Se întâmplă de azi la Permise și Înmatriculări! Anunțul prefectului Perianu!

Punctul secundar de Permise și Înmatriculări Câmpulung este funcțional! Activitatea a început în această dimineață. În 2 ore, au venit 30 de persoane pentru servicii de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

„Înmatricularea provizorie va fi posibilă pe loc, actele vor fi predate, implementate în sistem și apoi vor fi emise numerele provizorii. Este posibilă și înmatricularea permanentă , dacă posesorul autoturismului nu dorește plăcuțe de înmatriculare preferențiale.

Preschimbarea permisului de conducere va fi posibilă pe loc, cu eliberarea dovezii de circulație. Punctul secundar nu este doar pentru argeșenii din zonă, nu există condiționare legată de domiciliu. I se pot adresa și persoane din alte zone, care îl pot considera la îndemână.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei de la Serviciul Permise și Înmatriculări pentru munca depusă ca să reușim să facem funcțional acest punct.”, este anunțul făcut de prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.