prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Și-a distrus mașina! Accident spectacuos la Bogați! VIDEO

O persoană a scăpat că prin minune nevătămată in urma unui accident rutier petrecut seara trecută în localitatea Bogați. Din primele informații, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-au raspunat de mai multe ori cu autoturismul. Din fericire, acesta a scăpat fără nicio leziune.
La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.
“Accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în comuna Bogați, satul Glâmbocelu. Intervin pompierii de de Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor și cu o ambulanță SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie. Accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în comuna Bogați, satul Glâmbocelu. Intervin pompierii de de Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor și cu o ambulanță SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat la nevoie” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs