prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Situație disperată! Zeci de călători, lăsați în câmp de CFR!

Argeș: Situație disperată! Zeci de călători, lăsați în câmp de CFR!

Situație disperată! Zeci de călători au mers pe jos, cu bagajele în spate, mai bine de un kilometru după ce trenul care trebuia să ajungă în gara din Pitești și mai apoi în București, s-a defectat. Trenul CFR, care circula pe ruta Craiova-București, nu a parcurs decât cinci stații după care, între Costești și Pitești, la Pârvu Roșu s-a defectat.

CITEȘTE ȘI: INDEMNIZAȚII DE CREȘTERE A COPILULUI OBȚINUTE ILEGAL! PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ!

tren2 150x150 1

Călătorii au rămas pe câmp peste două ore să vadă dacă trenul poate fi reparat, iar ulterior, cu bagajele în spate, li s-a spus să meargă pe jos, peste un kilometru până la stradă. Cu greu ajunși la stradă, oamenii au fost nevoiți să mai aștepte și acolo aproximativ 40 minute până la sosirea unui autocar care i-a preluat și i-a adus, ca sardinele, înghesuiți, în Gara din Pitești.

Oamenii, revoltați, acuză CFR, spunând că trenul nu s-ar fi defectat pe drum, ci ar fi plecat defect, nefiind prima dată când se confruntă cu o astfel de situație. De asemenea. Aceștia susțin că vor cere despăgubiri companiei deoarece nu au ajuns la timp la serviciu sau la programările pe care le aveau la medic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs