prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Tânăr de 19 ani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina! Fugea de Poliție! VIDEO!

Argeș: Tânăr de 19 ani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina! Fugea de Poliție!

La data de 02 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Ștefănești, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, însă acesta și-a continuat deplasarea.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TRAGIC! COPIL DE 2 ANI-LOVIT MORTAL DE O MAȘINĂ A POLIȚIEI!

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Pentru a-și asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecție al drumului și s-a răsturnat pe un teren, în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Pitești, a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs