prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Tânăr de 24 ani-mort pe loc într-un grav accident de motocicletă! Tragedie de nedescris!

Argeș: Tânăr de 24 ani-mort pe loc într-un grav accident de motocicletă! Tragedie de nedescris!

În cursul nopții, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier în care un conducător al unui scuter s-ar fi autoaccidentat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, care conducea un moped pe str. Morii de pe raza localității de domiciliu, fara a purta echipament de protecție, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – MOBILIZARE DE FORȚE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII! E APROAPE GATA!

Echipajul medical care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, constatând decesul.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției a rezultat că cel în cauză nu figurează ca posesor de conducere.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art.192 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs