prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Trei bărbați s-au trezit cu mascații la ușă! Arme și gloanțe – confiscate!

Trei arme neletale, supuse autorizării, și muniția aferentă acestora au fost confiscate de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate, în dimineața zilei de ieri, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
La data de 28 iunie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitățile Pitești și Mărăcineni, la locuințele a trei persoane, care ar fi achiziționat, prin intermediul unei platforme online, mai multe tipuri de arme neletale, supuse autorizării, pe care le dețineau, fără a avea acest drept.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă și două pistoale, de tir sportiv, calibrul 4,5 mm, supuse autorizării și aproximativ 500 de elemente de muniție aferentă.
În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs