prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Trei elevi eliminați de la prima probă de Bac! Cum au încercat să copieze?

Trei elevi de la Liceul Teoretic Costești au fost eliminați de la proba de Limba și literatura română după ce au fost prinși cu căști, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Argeș. La prima probă a Bacalaureatului s-au înscris 4121 de elebi, din care au avsentat 52. De asemenea, au fost înregistrate 27 cazuri speciale.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

„În perioada 1- 4 iulie 2024 se vor desfășura probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. Astăzi, 1 iulie 2024, s-a derulat prima probă scrisă, cea de Limba și literatura română. La nivelul județului nostru, s-au constituit 15 centre de examen. Au fost 27 de cazuri speciale.

La proba de limba și literatura română, s-au înscris 4121 de elevi și au absentat 52. Trei elevi au fost eliminați din Centrul de examen de la Liceul Teoretic Costești, conform metodologiei, fiind surprinși cu dispozitive electronice de comunicare asupra lor.

Următoarele probe vor avea loc după cum urmează:

  • marți, 2 iulie – proba obligatorie a profilului
  • joi, 4 iulie – proba la alegere a profilului și specializării

Rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 8 iulie 2024, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse tot în data de 8 iulie 2024, în intervalul orar 12.00-18.00” potrivit ISJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs