Argeșean reținut de polițiști după ce a dat intenţionat cu maşina peste concubină

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna argeşeană Călineşti, a dat intenţionat cu maşina peste concubină după ce s-au certat. Nu s-a oprit luând pe capotă și o vecină. Acum a fost reţinut de polițiști sub acuzaţia de tentativă de omor.

Distribuie prietenilor

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 8 aprilie a.c., în urma unui conflict în familie, cel în cauză ar fi acroşat cu intenţie şi ar fi purtat pe capota autoturismului pe concubina sa de 29 de ani, din comuna Domneşti, dar și pe o altă femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, care a intervenit pentru salvarea persoanei vătămate”, informează IPJ Argeș.
Şoferul a oprit abia atunci când vecina a luat o piatră şi i-a spart parbrizul. Martor la tot incidentul a fost copilul celor doi concubini, în vârstă de 3 ani, care se afla în mașina cu pricina.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.