Argeșean trimis după gratii! A prădat mai mulți bătrâni!

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Sectiei de Poliție Rurală Tigveni au depistat în flagrant delict un barbat de 29 de ani din Sălătrucu bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt.

Barbatul ar fi fost observat, în timp ce sărea gardul într-o gospodărie de pe raza localității Tigveni. Vecinii, cunoscând că acolo locuia o femeie in varstă de peste 70 de ani, au anunțat polițiștii prin SNUAU 112.

Bărbatul a fost depistat la scurt timp după ce ar fi părăsit locuința în cauză, fără a sustrage bunuri.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că cel in cauza ar mai fi sustras în ziua de 28 martie a.c., suma de 7.500 de lei și un telefon mobil, de la locuința unor persoane vârstnice de pe raza localității Tigveni, iar în cursul lunii octombrie 2018, ar fi sustras bunuri in valoare de peste 1.000 de lei de la alte două locuințe ale unor persoane vârstnice de pe raza aceleiași localități, în împrejurari similare.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Arges cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Cercetarile continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.