Argeșeanul Cătălin Cârstoiu a revenit la conducerea Spitalului Universitar. Numirea sa este contestată

100

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, a fost demisă din funcție în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Potrivit, Ministerului Sănătății, Adriana Nica nu a luat în unitatea medicală toate măsurile de prevenție în cazul răspândirii cu coronavirus.

Astfel, în locul său a fost numit manager al spitalului medicul Cătălin Cârstoiu, nimeni altul decât fiul fostului prefect și fostului deputat de Argeș, Ion Cârstoiu. El a mai condus Spitalul Universitar înainte ca Adriana Nica să fie numită manager.

Imediat după numirea lui Cătălin Cârstoiu în funcția de manager al Spitalului Universitar, fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat dur. Acesta a amintit faptul că doctorul se afla la conducerea unității în momentul producerii incendiului din Clubul Colectiv, poziţie din care ar fi gestionat ”deplorabil” situaţia tinerilor arşi.

Și Carmen Uscatu, președintele Asociației Dăruiește Viață, a criticat revenirea medicului Cătălin Cârstoiu în funcția de manager al Spitalului Universitar din București.
“Întotdeauna m-am gândit că un chirurg care vine din sala de operații nu va înțelege nimic din încrengăturile mafiei din Ministerul Sănătăţii. Iată că Victor Costache l-a numit astăzi pe Cătălin Cîrstoiu, managerul ‘avem de toate’ de la Colectiv, manager, din nou, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Bravo și lui Ludovic Orban – Liderul Dreptei Românești!”, afirmă Carmen Uscatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here