Argeșeni amendați pentru că efectuau activități de taximetrie ilegală

Duminică, 19 iulie, doi bărbați din Argeș au fost amendați de polițiști pentru că efectuau activități de taximetrie ilegală.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 43 de ani, din Lunca Corbului, care efectua, pe DJ 679, pe raza localității Hârsești, transport de persoane, contra cost, fără a deţine autorizaţie taxi. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 38/2003 și i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.

Distribuie prietenilor

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 55 de ani, din Bârla, care efectua, pe DJ 679, pe raza localității Stolnici, transport de persoane, contra cost, fără a deţine autorizaţie taxi.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003 și i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.

Foto: arhivă.