prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeșul are un nou subprefect! Anunț oficial!

Subprefectul Ciprian Neculăescu a demisionat în această dimineață, iar în locul său va fi numit consilierul județean Marius Pîrvu, a anunțat PSD Argeș. Neculăescu a fost numit coordonator al campaniei electorale a PSD pe zona Câmpulung, acesta fiind și motivul pentru care acesta și-a dat demisia. Decizia numirii lui Marius Pîrvu a fost luată în urmă cu puțin timp în ședința Guvernului.

CITEȘTE ȘI: UN NOU CAZ DE SCLAVIE ZGUDUIE ROMÂNIA! SECHESTRAȚI ȘI PUȘI LA MUNCI INUMANE!

„Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai.
În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pârvu. Domnul Pârvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări. Îi mulțumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituția Prefectului și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune” anunță PSD Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs