Argeșul are cea mai tânără primăriță din România!

140

Anca Baciu este cea mai tânără primăriță din România. În următorii patru ani va conduce primăria Corbi, din Argeș, unde-l va înlocui în funcție chiar pe tatăl ei. Deși are numai 24 de ani, Anca Baciu, își propune să calce pe urmele părintelui, care a reușit în două mandate să schimbe comuna în totalitate.

Proiectul de suflet al fostului primar Baciu, Stonebird va continua

Printre proiectele inițiate de tatăl său, Anca Baciu va continua Festivalul Stonebird, un eveniment care a adus în comuna Corbi sute de mii de vizitatori.

„Din păcate, pandemia nu ne-a lăsat să facem acest eveniment anul acesta. Dar sperăm ca la anul să putem reveni cu forțe aici la Stonebird, unde se adună foarte mulți oameni, oameni de calitate, oameni frumoși. Oamenii și-au dat seama că aici este nevoie de mai multe locuri de cazare și aici intervine, din nou, ideea de stațiune turistică. Cu cât avem mai multe locuri de cazare, cu atât putem să transformăm mai repede acest loc în stațiune turistică” a declarat Anca Baciu.

Tradiția continuă: un primar nu trebuie să aibă mai mult de două mandate

Anca Baciu a declarat că nu își dorește mai mult de două mandate, continuând astfel tradiția făcute de Virgil Baciu.

„Dacă eu îmi dau seama că am reușit în acești patru ani de zile, în primul mandat, să-mi ating toate obiectivele pe care mi le-am propus, probabil că voi lăsa pe altcineva să vină în locul meu. Pentru că e firesc și e normal ca oamenii să aibă experiențe și cu alți oameni” a mai spus Anca Baciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here