prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Armata portocalie” a lui Umbrărescu – un nou record! Autostrada care e aproape gata!

UMB Spedition, compania deținută de Dorinel Umbrărescu, reușește record după record prin ritmul alert prin care desfășoară lucrările pentru autostrăzile din România. Angajații săi lucrează la foc continuu, în această perioadă, pe unul dintre cele mai grele drumuri din țară: tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului, cu o dimensiune de 12 kilometri.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

Tronsonul din Autostrada Transilvania este o adevărată provocare, dar și o metodă prin care afaceristul a demonstrat că își merită porecla de „Regele Asfaltului”. În vremea în care alte firme de construcții „uită” de proiecte mult mai ușoare, echipa lui pare desprinsă din altă lume. Sunt șanse mari chiar să termine lucrările înainte de termenul stabilit cu CNAIR.

Într-adevăr, Dorinel Umbrărescu are și o motivație enormă pentru care muncește. A semnat cu statul român un contract de aproape un miliard de euro pentru 40 de kilometri de autostradă. Contractul a fost semnat încă din 2020 și are la dispoziție 36 de luni pentru a-l onora, dintre care 12 sunt pentru proiectare și 24 pentru lucrare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs