Aroganţă maximă! „Manu se crede mai bun decât Nicolescu”

DISTRIBUIȚI
dan manu

Aroganţă maximă în şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi. Preşedintele Dan Manu a declarat că bugetul care a fost adoptat este cel mai bun din toate cele făcute de PSD în ultimii ani la CJ.

Mai direct, mai indirect, Manu consideră că este mai bun decât foştii preşedinţi Constantin Nicolescu şi Florin Tecău. Gestul său a fost aspru criticat de liberali, prin vocea preşedintelui Adrian Miuţescu. „Dan Manu se crede mai bun decât Nicolescu. Dacă şi domnul Nicolescu era mai transparent şi mai deschis la discutarea bugetului. Noi l-am criticat şi i-am dat bile negre la momentele respective, dar din acest punt de vedere a avut de la noi o bilă mai albită, mai gri” a declarat Miuţescu.

Vă reamintim că la începutul lunii martie 2014, Constantin Nicolescu participa la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean în calitate de preşedinte. Nicolescu îşi pierdea la acea vreme funcţia de preşedinte al CJ după ce pierduse procesul de incompatibilitate cu ANI.

Dan Manu a venit pregătit pentru despărţirea de fostul său şef cu o hârtie avea scrise câteva versuri dedicate lui Nicolescu, adaptate după hit-ul „Acasă“, a lui Smiley. Actualul președinte al CJ Argeș spunea la acea vreme că „știm ce înseamnă munca în echipă. Am încercat să învățăm o parte din munca domniei voastre, din toleranța domniei voastre. Și cel mai presus: arta negocierii… vă dorim sănătate, dumneavoastră, doamnei, nepoților și copiilor… Sunteţi de neînlocuit… Aţi făurit istorie… Nu vă spunem adio… Sunteţi preşedintele nostru… Îmi permit să dau citire la câteva versuri, care sunt convins că vă caraterizează”, a spus Dan Manu, vizibil emoţionat ca un elev timid care încearcă să recite o poezie la sfârşit de an şcolar: “Poți spune că sunt doar un om/ Că povestea mea-i ca toate celelalte,/ M-am născut, trăiesc și-o să mor / Și voi fi judecat după fapte. / Dar sigur am drumul meu, / Nu am niciun semn de întrebare. / Cateodată e greu să fiu eu, / Dar nu vreau să fiu un oarecare”. Astfel, la trei ani de la acel moment, Dan Manu pare să își fi uitat colegul pe „care îl stima” și îi spunea că e „de neînlocuit”.